циклене на паркет

  ЦИКЛЕНЕ НА ДЮШЕМЕ
ЦИКЛЕНЕ НА ДЮШЕМЕ ЦИКЛЕНЕ НА ДЮШЕМЕ
ЦИКЛЕНЕ НА ДЮШЕМЕ
 

Дюшеме ЦИКЛЕНЕ НА ДЮШЕМЕ

ЦИКЛЕНЕ НА ДЮШЕМЕ И КАКВО Е ДЮШЕМЕ

 

ЦИКЛЕНЕ НА ДЮШЕМЕ


Цикленето на боядисано дюшаме е трудоемък и сложен процес ,но с оправдан резултат.Не бързайте да покривате първокласна дървесина с мокети,балатуми и ламинати това са само временни решения ,защото много е възможно да се предизвика запарване а от там и гниене.

Цикленето-премахването на боята става с щкука Р16 и Р24 тези шкурки са изключително едри и трудно се запълват от боята,след тях се ползват последователно Р40 Р80 Р100 дюшемето се лакира поне три пъти
с междинно шлайфане на лака.

След професионално циклене и лакиране старото дюшеме придобива неповторим кехлибарен цвят.

КАКВО Е ДЮШЕМЕ

Дюшеме се нарича под на помещение от дълги прави дъски - чам или дъб. В наши дни се използва по-рядко, поради голямото количество дървесина, нужна за направата му, а и защото постепенно навлизат нови материали.


Дъската на дюшемето е обикновено с дължина 2 до 4 метра (по възможност според размера на помещението), широчина 8-12 см и дебелина 3-5 см. На по дългите страни има нут и перо, чрез които се захващат за съседните дъски. Обработва се горната част на дъската. Реди се върху скара,реденето се започва от дъното на помещението към изхода.


ПАРКЕТНИ УСЛУГИ ЦЕНИ

ЦИКЛЕНЕ НА ДЮШЕМЕ